Výrobní kapacity se plní. Objednejte ještě dnes!

Tipy na dárky, které pořídíte i během karantény

Už je to pár týdnů, co hodně z nás je většinu dne doma a chodí jen nakoupit nebo na zdravotní procházku. Obchody se už sice pomalu probírají k životu, ale zdaleka ne všechny jsou už v provozu, a tak je o trochu těžší uspořádat třeba oslavu narozenin. Většinou jsou to house party s velmi omezeným seznamem hostů. To ale vůbec nevadí, pokud vyberete perfektní dárek. Žijeme přece v moderní době, dárky tak seženete online a obchodníci je dopraví až k vám domů.

Protože jsme experti na tyhle radostné chvíle, rozhodli jsme se vám s tím trochu pomoct a přinášíme tak pár tipů na dárky, kterými rozveselíte každého oslavence. Párty v izolaci tak bude stát za to!

Mamince

Upečte její oblíbený dort. To, pravda, v kuchyni asi neutajíte, ale to vůbec nevadí. Poproste ji, ať si v předvečer svých narozenin odpočine od kuchyně a dolaďte dort podle potřeby. Ráno bude alespoň pěkně uleželý a k nakousnutí. 

Včas objednejte květinu, spoustu květinářství už má i dovážkovou službu, pokud se vám žádné takové v dojezdové vzdálenosti nepodaří najít, nevadí. Tulipány seženete teď snad úplně všude a která maminka je nemá ráda?

Celou parádu si připravte už na ráno, ať ji pořádně překvapíte a nachystáte jí krásný den, který si jako oslavenkyně pořádně užije. Přivstaňte si a nachystejte jí i snídani. Bude mít radost. Teď ale přichází řada na hlavní dárek. Nechte jí vytvořit třeba speciální rodinný rámeček nebo hrneček na její oblíbenou ranní kávu. 

Tatínkovi

Jestli je váš tatínek pivař můžete mu objednat pivo z jeho oblíbeného minipivovaru nebo vyzkoušet něco nového. Potěšíte tím nejen jeho, ale i výrobce, který je teď pravděpodobně ve svízelné situaci. Jedna z iniciativ, které v době krize vznikly, je totiž například i Zachraň pivo. Pokud není váš táta milovníkem květin, ale vy byste mu přesto chtěli dát něco živého, zkuste třeba chilli papričky, už se prodávají i sazenice a pěstovat je můžete i doma. Některé odrůdy jsou opravdu pekelně pálivé.

No a jako hlavní překvapení mu můžete objednat tatínkovský plecháček, který si může vzít na svoji trampskou výpravu, do dílny nebo až pojedete v létě na vodu. Tímhle tričkem speciálně pro vašeho tatínka určitě také chybu neuděláte. No a nebo mu pořiďte designový obrázek s jeho rokem narození. Ten si může vystavit třeba v domácí pracovně. 

Ségře

Pokud má v izolaci narozeniny vaše sestra, nezoufejte, i pro ni máme skvělé tipy na dárky, které budete moci objednat online. V první řadě vyřešte květinu. Můžete jí koupit samozřejmě krásnou řezanou květinu nebo něco speciálního v květináči, ale to už jste udělali minulý rok. Co to letos trochu ozvláštnit a koupit něco speciálního. Kupte jí řasokouli. Nebo rovnou dvě. Jsou to malé, roztomilé a krásně zelené kuličky z řas, které se prodávají ve skleněné nádobě a plavou pod vodou. Bude nadšená. Řasokoule zároveň nejsou ani nijak náročné na pěstování. Stačí, když jim jednou za dva týdny ségra vymění vodu za ledovou z lednice. 

Když už jste se letos vrhli tímto směrem, pokračujte s dárkem, který zvelebí její pokojíček ještě víc. Co takhle polštář pro nejlepší sestru na světě? Nevadí, že se někdy pohádáte, my stejně víme, že jste nerozluční sourozenci. Máte doma psa a ségra si myslí, že je jeho jediným páníčkem? Má narozeniny, tak ji v tom nechte a kupte jí tričko, které jí to potvrdí a udělá jí tak obrovskou radost. 

Na tipy na dárky pro bráchu, babičku a dědu se můžete těšit zase někdy příště. Připravujeme pro vás totiž speciální seznam, který vám pomůže obdarovat další vaše milované rodinné příslušníky. Napište nám, jestli vám ten aktuální pomohl, případně jak se dárky líbily.

Tak všechno nejlepší, ať už u vás slaví kdokoli,

Karel