Při nákupu v minimální hodnotě 700,- možnost dopravy zdarma.

Hodnocení obchodu

4,9 740 hodnocení
5
718x
4
14x
3
4x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora Anna | 7.3.2022
Super výběr triček a rychlé dodání. Doporučuji!
TL Avatar autora Tereza Loučková | 6.12.2021
Dnes mi byl doručen balíček . Velká spokojenost. Komunikace také na velkou jedničku . Ještě jednou moc děkuji ❤️
V Avatar autora Veronika | 26.11.2021
V obchodě jsem si už objednávala krásné 2 hrnečky pro babičky ke dni matek, 1 hrníček pro dědu za hlídání byli velmi překvapeni za milé a kouzelné dárky.. Teď dorazilo panské tričko pro tatínka tak se snad bude líbit k Vánocům .. Zboží přišlo vždy v pořádku a rychle dodání, doporučuji, jsem velmi spokojená ..
M Avatar autora Markéta | 2.11.2021
Oprava hodnocení viz níže.Nakonec se ukázalo že email byl ve spamu proto nemohli reagovat. Je vidět že e-potisk.cz pro své zákazníky udělá vše a opravdu se snaží nedorozumění vyřešit a to tak že svou chybu nahradili kompenzací. Děkujeme moc za super jednání.
M Avatar autora Markéta | 1.11.2021
Zboží bylo pěkně zabalené proti rozbití ale to je asi jen jedno pozitivní. Píšou garance spokojenosti ale nejsou schopni ani odepsat na email když je člověk nespokojený a pošle jim fotky. Jsou to 3 týdny a nikdo neodepsal..takže už nikdy více.
JP Avatar autora Jana Podzimková | 26.10.2021
S průběhem obchodu jsem maximálně spokojená ???? Ochota, vstřícnost, skvělá komunikace, rychlé zaslání zboží atd. Vše na 1* Jste skvělý tým ???? Hrnek s vlastním textem je super. Přeji Vám spoustu dalších spokojených zákazníků, tak jako jsem já ????
AB Avatar autora Adriana Bobková | 10.10.2021
Skvělá komunikace a přístup. Vážím si toho, že jsem si mohla vymyslet vlastní etiketu a ve všem mi bylo vyhověno. Láhev byla opravdu nádherná a přesně podle zadání. Pivo prý také chutnalo a celkově jsem spokojená s tím, jak se mnou pan majitel komunikoval ohledně objednávky. Vysvětlil co vše udělat, abych mohla mít vlastní etiketu a poté mi poslal náhled, zda je to v pořádku, než budou odesílat. Balík dorazil v pořádku a skvěle zabalen proti rozbití. Moc děkuji ❤️
RS Avatar autora Renata Ševčíková Strejčková | 14.9.2021
Skvělý dárek vyrobený na přání zákazníka.Moc děkuji.
X Avatar autora xy | 11.8.2021
Velmi rychlé vyřízení i dodání kurýrem - v neděli objednáno a zaplaceno, v pondělí natištěno, předáno k přepravě, ve středu dodáno. Skvělá komunikace - o každém kroku informují. Tričko i potisk pěkné, odpovídá fotce. Naprostá spokojenost.
EV Avatar autora Emília Valešová | 24.7.2021
Super obchůdek,na triko jsem spěchala,milé jednání,vyšli vstříc,mohu jen doporučit????
GH Avatar autora Gabriela Horáková | 27.5.2021
S obchodem jsem naprosto spokojena, tričko odpovídá obrázku, co se týče komunikace ohledně výměně zboží nemůžu nic vytknout, perfektní, rychlý a přátelský přístup, tričko se moc líbilo a vykouzlilo úsměv na tváři. Za mě rozhodně doporučuji! :)
IS Avatar autora Iveta Skokanova | 10.4.2021
Perfektni
DJ Avatar autora Dana Janstová | 6.4.2021
Udělalo velikou radost
D Avatar autora Dalibor | 6.4.2021
Dáreček udělal ohromnou radost. Moc děkuji
VB Avatar autora Věra Bruknerová | 19.2.2021
I přes pár komplikací nemůžu jinak než dát 5 hvězdiček. Provedení je velice pěkné, takhle skvělý přístup a vstřícnost jsem u e-shopu ještě nezažila. Určitě všem doporučuji.
KH Avatar autora Kateřina Hrůšová | 15.2.2021
Teď když nad tím tak přemýšlím , jsem dlouho vlastně nebyla spokojená s nějakým internetovým obchodem jako s tímhle .. Jak komunkace , doručení, ale hlavně výrobek vypadá ještě líp , než na obrázku a to se moc nestává :) Naprostá spokojenost ... Boží ... Zdravím a přeji další a další spokojené zákazníky....
S Avatar autora Simona | 11.2.2021
Naprostá spokojenost, rychle doručení. Urcite znovu objednam.
L Avatar autora Ludmila K. | 2.2.2021
Objednávala jsem na poslední chvíli - obrovská spokojenost, vstřícné jednání, mohu 100% doporučit.
JK Avatar autora Jana Kocourková | 28.1.2021
Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit ????
RW Avatar autora RENÁTA WYROSTKOVÁ | 7.1.2021
Naprosto super, rychlé jednání, velká spokojenost. Mohu jen DOPORUČIT!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení