Hodnocení obchodu

4,9 747 hodnocení
5
725x
4
14x
3
4x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
MF Avatar autora Monika Fothy | 19.8.2022
S produktem jsem naprosto spokojená. Rychlost dodání nad očekávání.
KH Avatar autora Klára Harth | 17.8.2022
Naprostá spokojenost!!! Neskutečně rychlé doručení, tričko přesně podle představ. Úžasný ❤️
A Avatar autora Alča | 20.7.2022
Velmi doporučuji,moc mě překvapila rychlost,komunikace a úžasný dáreček pro partnera. Moc děkuji ????
L Avatar autora Lucie | 2.7.2022
Obrovská spokojenost!!!!!! Grafické zpracování mé představy vzhledu trička s vlastním nápisem na "první dobrou". V pondělí večer objednáno a zaplaceno, ve čtvrtek vyzvednuto v zásilkovně. Mohu jen doporučit.
M Avatar autora Mobiman | 23.6.2022
Naprostá spokojenost, přehledné vyřizování objednávky, rychlé dodání zboží, které jako dárek udělalo velkou radost. Rychlý a ochotný zákaznický servis.
K Avatar autora Katy | 22.6.2022
Naprostá spokojenost. Rychlost doručení a komunikace obchodu o stavu objednávky hodnotím na jedničku s hvězdičkou. DOPORUČUJI
I Avatar autora Ivana | 20.6.2022
Trička udělala radost, díky
A Avatar autora Anna | 7.3.2022
Super výběr triček a rychlé dodání. Doporučuji!
TL Avatar autora Tereza Loučková | 6.12.2021
Dnes mi byl doručen balíček . Velká spokojenost. Komunikace také na velkou jedničku . Ještě jednou moc děkuji ❤️
V Avatar autora Veronika | 26.11.2021
V obchodě jsem si už objednávala krásné 2 hrnečky pro babičky ke dni matek, 1 hrníček pro dědu za hlídání byli velmi překvapeni za milé a kouzelné dárky.. Teď dorazilo panské tričko pro tatínka tak se snad bude líbit k Vánocům .. Zboží přišlo vždy v pořádku a rychle dodání, doporučuji, jsem velmi spokojená ..
M Avatar autora Markéta | 2.11.2021
Oprava hodnocení viz níže.Nakonec se ukázalo že email byl ve spamu proto nemohli reagovat. Je vidět že e-potisk.cz pro své zákazníky udělá vše a opravdu se snaží nedorozumění vyřešit a to tak že svou chybu nahradili kompenzací. Děkujeme moc za super jednání.
M Avatar autora Markéta | 1.11.2021
Zboží bylo pěkně zabalené proti rozbití ale to je asi jen jedno pozitivní. Píšou garance spokojenosti ale nejsou schopni ani odepsat na email když je člověk nespokojený a pošle jim fotky. Jsou to 3 týdny a nikdo neodepsal..takže už nikdy více.
JP Avatar autora Jana Podzimková | 26.10.2021
S průběhem obchodu jsem maximálně spokojená ???? Ochota, vstřícnost, skvělá komunikace, rychlé zaslání zboží atd. Vše na 1* Jste skvělý tým ???? Hrnek s vlastním textem je super. Přeji Vám spoustu dalších spokojených zákazníků, tak jako jsem já ????
AB Avatar autora Adriana Bobková | 10.10.2021
Skvělá komunikace a přístup. Vážím si toho, že jsem si mohla vymyslet vlastní etiketu a ve všem mi bylo vyhověno. Láhev byla opravdu nádherná a přesně podle zadání. Pivo prý také chutnalo a celkově jsem spokojená s tím, jak se mnou pan majitel komunikoval ohledně objednávky. Vysvětlil co vše udělat, abych mohla mít vlastní etiketu a poté mi poslal náhled, zda je to v pořádku, než budou odesílat. Balík dorazil v pořádku a skvěle zabalen proti rozbití. Moc děkuji ❤️
RS Avatar autora Renata Ševčíková Strejčková | 14.9.2021
Skvělý dárek vyrobený na přání zákazníka.Moc děkuji.
X Avatar autora xy | 11.8.2021
Velmi rychlé vyřízení i dodání kurýrem - v neděli objednáno a zaplaceno, v pondělí natištěno, předáno k přepravě, ve středu dodáno. Skvělá komunikace - o každém kroku informují. Tričko i potisk pěkné, odpovídá fotce. Naprostá spokojenost.
EV Avatar autora Emília Valešová | 24.7.2021
Super obchůdek,na triko jsem spěchala,milé jednání,vyšli vstříc,mohu jen doporučit????
GH Avatar autora Gabriela Horáková | 27.5.2021
S obchodem jsem naprosto spokojena, tričko odpovídá obrázku, co se týče komunikace ohledně výměně zboží nemůžu nic vytknout, perfektní, rychlý a přátelský přístup, tričko se moc líbilo a vykouzlilo úsměv na tváři. Za mě rozhodně doporučuji! :)
IS Avatar autora Iveta Skokanova | 10.4.2021
Perfektni
DJ Avatar autora Dana Janstová | 6.4.2021
Udělalo velikou radost