Výrobní kapacity se plní. Objednejte ještě dnes!

6 tipů na dárky ke dni matek

Květen je nejenom měsícem zamilovaných, ale také měsícem maminek! Mají hned 10. května svátek. Tenhle svátek má trochu specifické datum, slavíme ho vždy druhou neděli v květnu. Takže se přesné datum, kdy se slaví den matek každý rok mírně liší. Letos už ale nemusíte tápat. Přinášíme vám totiž ty tipy na ty nejvychytanější dárky, kterými dáte najevo, že na ni myslíte! Možná jste letos kvůli pandemii svoji maminku nějaký čas nenavštívili, o to větší radost jí uděláte dárkem k jejímu svátku.

1. Nejlepší kuchařka je vaše maminka

Přesto, že si nemyslíme, že ženy patří jen do kuchyně k plotně, mnohé maminky zkrátka jsou skvělými kuchařkami. Potěšte ji krásným dárkem do kuchyně. Levandulová plechová deska bude tou poslední dekorací, která mamince ještě chyběla. 

2. Maminčin oblíbený polštářek

Každá maminka by měla mít jeden speciálně vyrobený právě pro ni. Na den matek jí uvařte dobrou kávu a nechte ji, ať si užije chvilku jenom pro sebe. Polštářek pro maminku jí určitě dojme a navíc bude mít konečně svoje pohodlí. 

3. Hrneček pro maminku s dojemným přáním

Krásný hrneček přesně pro vaši maminku. Dejte jí najevo nejen na den matek, jak moc ji máte rádi. Ranní káva jí to připomene každý další den za vás. Vyberte ten pravý dárek, který potěší každou mámu. Hrnečky s dekoracemi jsou velmi oblíbeným dárkem.

4. Tričko od hrdých dětí

Dejte světu najevo, kdo je vaše úžasná máma. Tričko s originálním potiskem je vždy sázka na jistotu. Skvělý dárek, který potěší. Ukažte všem ostatním na zahradní oslavě, bowlingu nebo sportovním turnaji, že tahle skvělá máma patří právě k vám. 

5. Na nákupy stylově a ekologicky

Plátěné tašky jsou nesmrtelným hitem. Na nákupy i do města, stylová máma ocení tuhle tašku s vtipným potiskem. 

6. Maminky milují originální hrnky

Je opravdu z čeho vybírat. Vyberte dárek, který maminku rozesměje. Obrázků a vtipných nebo roztomilých hlášek u nás najdete spoustu stačí si jen vybrat. Hrnek pro unavenou maminku? Hrnek s překvapením? A spoustu dalšího. 

Na našem webu ale najdete spoustu dalších dárků, protože se specializujeme na lidskou radost. Neustále vymýšlíme, co by se vám mohlo líbit, co vás potěší a pobaví. Tak neváhejte a vyberte ten pravý dárek, tentokrát pro vaši maminku. Bude mít radost!

Váš, Karel